Layout Constructor suddenly stopped working

Support Forums Support Forums Accio WordPress Theme Layout Constructor suddenly stopped working

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  jack 3 years, 7 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #8008

    liamderby
    Participant

    Everything has been working fine until I just logged in and now the elements within the textarea no longer show and it is just text like:

    [text_animation animation=”opacity” sc_id=”sc1396277038973″]

    I have tried reinstalling the plugin but to no avail. Also I have noticed that the WYSIWYG editor suddenly has 2 set’s of icons overlapping eachother.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #8010

    jack
    Moderator

    Hello Liamderby,

    Have you installed any additional plugins? Please submit at ticket in our support center with access details provided,  we will check your backend and will do our best to fix this issue on your website.

    Best regards,
    Jack

    #8012

    liamderby
    Participant

    Logged under #JCJ-853-78920 , please treat as urgent

    #8013

    jack
    Moderator

    Hello Liam,

    Got your ticket, thank you.  Lets keep in touch through ticket.

    Best regards,
    Jack

    #8014

    liamderby
    Participant

    Replied with FTP Details

    #8015

    jack
    Moderator

    Thank you, lets communicate through ticket please, no need to double post it here.

    Best regards,
    Jack

     

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.